Sepetang Bersama Puding Custard

Time petang2, cuaca panas2 camni kalau dapat makan yang sejuk2 kan best ? kebetulan aku pun dah lama tak makan mende ni, lalu aku pun request kat wife aku untuk buatkan Puding Custard. Ni salah satu favorite aku dari kecik sampailah sekarang ni. Simple je cara2 buatnya, cuma aku je yang malas nak buat..hehe..tau makannnn […]

Sedapnye Spageti Carbonara

Nyum nyum nyum.. Sedapnyee..ni spageti yg wife aku masak..kali ni wife aku masak spageti carbonara.. Simple je reseipinya..hanya gunakan : sos prego carbonara (1 tin boleh dapat untuk 3-4 orang makan) dicampur dgn sosej (potong dadu/hiris nipis) nugget ayam (potong dadu/hiris nipis) sedikit lada hitam yg ditumbuk halus 2 ulas bawang merah & 3 ulas bawang […]