Siapa belum lagi daftar haji lagi? Ini dia 5 keperluan dan cara yang mudah untuk mendaftar. Senang je rupanya.

Alhamdulillah…hari ni, aku ngn wife aku dah selamat mendaftar untuk pergi menunaikan haji. Al-kisahnye sejak dari minggu lepas lagi dah plan nak daftar, tapi ade je halangannye…semalam pulak, tabung haji offline…huhu kaciwa sekejap kitorang. Kalo nak diikutkan tarikh yang diorang bagi, kitorang dijadualkan pegi haji pada tahun 2054…huuu..lamaaaaannyyerrrr… kire punye kire…time tu umur aku dah […]