Select Page
Perkhidmatan Google Reader Akan Di Tamatkan

Perkhidmatan Google Reader Akan Di Tamatkan

Baru2 ni, pihak Google telah mengeluarkan kenyataan bahawa perkhidmatan Google Reader akan di tamatkan bermula pada 1 Julai 2013. Berikut ialah kenyataan rasmi daripada Google: “We launched Google Reader in 2005 in an effort to make it easy for people to discover and...
Slap Chop – Memudahkan Persediaan Masakan Wanita

Slap Chop – Memudahkan Persediaan Masakan Wanita

Baru2 ni, wife aku ade beli satu benda ni yang aku rase amat berguna untuk para wanita terutama ibu2 dalam memudahkan tugasan memasak di dapur iaitu Slap Chop! Jadi aku nak share dengan korang semua, mudah2han dapat membantu..jadi ape mende Slap Chop ni ek? Secara...

Proses Terminate Streamyx Ambil Masa 14 Hari?

Aku geram betul dengan perkhidmatan streamyx yang semakin hari semakin lembab. Sejak adanya pakej unifi, aku rase streamyx dah jadi lembap giler mengalahkan kura2. Paling sakit hati, apabila kawan aku cakap, dia pernah buat report pada TM pasal kelembapan internet...

Ramainya Yang Mengaku Sultan Sulu

Rasanye ini kali kedua aku baca ade lagi rakyat Filipina yang mengaku dirinya sebagai sultan..haisshh..berapa banyak sultan daa korang ni..cubalah bawa bincang2 dulu sebelum nak mengaku tu..buat kecoh je diorang ni..dahlah masuk negara kita sesuka hati je..pastu buat...

Pengalaman Mengecat Tembok Pagar Rumah

Citernye bermula dari tahun lepas lagi, aku dan wife upah orang untuk buat tembok pagar rumah kami. Alhamdulillah, tembok tersebut siap sepenuhnya pada bulan Feb 2012, walaupun terlewat sikit dari plan asal di sebabkan masalah cuaca, tapi takpe, asalkan aku berpuas...