Select Page
Perkhidmatan Google Reader Akan Di Tamatkan

Perkhidmatan Google Reader Akan Di Tamatkan

Baru2 ni, pihak Google telah mengeluarkan kenyataan bahawa perkhidmatan Google Reader akan di tamatkan bermula pada 1 Julai 2013. Berikut ialah kenyataan rasmi daripada Google: “We launched Google Reader in 2005 in an effort to make it easy for people to discover and...
Slap Chop – Memudahkan Persediaan Masakan Wanita

Slap Chop – Memudahkan Persediaan Masakan Wanita

Baru2 ni, wife aku ade beli satu benda ni yang aku rase amat berguna untuk para wanita terutama ibu2 dalam memudahkan tugasan memasak di dapur iaitu Slap Chop! Jadi aku nak share dengan korang semua, mudah2han dapat membantu..jadi ape mende Slap Chop ni ek? Secara...

Proses Terminate Streamyx Ambil Masa 14 Hari?

Aku geram betul dengan perkhidmatan streamyx yang semakin hari semakin lembab. Sejak adanya pakej unifi, aku rase streamyx dah jadi lembap giler mengalahkan kura2. Paling sakit hati, apabila kawan aku cakap, dia pernah buat report pada TM pasal kelembapan internet...

Layered Cheese Pudding

Dah lama aku tak makan bende2 yang sejuk dan berasaskan cheese ni, heheh.. Alhamdulillah petang tadi tercapai jugak hasrat aku untuk makan selepas wife aku berjaya membuat satu lagi resepi yang dia dah lama idam2kan untuk try..iaitu Layered Cheese Pudding Bahan-bahan...

Ramainya Yang Mengaku Sultan Sulu

Rasanye ini kali kedua aku baca ade lagi rakyat Filipina yang mengaku dirinya sebagai sultan..haisshh..berapa banyak sultan daa korang ni..cubalah bawa bincang2 dulu sebelum nak mengaku tu..buat kecoh je diorang ni..dahlah masuk negara kita sesuka hati je..pastu buat...