Mengapa korang wajib makan kacang pool apabila bercuti ke Johor? Ini jawapannya.

Kali ni aku nak cerita tentang satu menu yang sangat popular di kalangan warga Johor Bahru iaitu Kacang Pool. Aku sebenarnya walaupun dulu pernah membesar di Johor, tapi tak pernah tau pun kewujudan kacang pool ni, yelah..dulu masa zaman kecik2 manelah tau nak jalan2 sangat, lagi2 area bandar ni, mau aku sesat tak balik rumah […]