Select Page

Layered Cheese Pudding

Dah lama aku tak makan bende2 yang sejuk dan berasaskan cheese ni, heheh.. Alhamdulillah petang tadi tercapai jugak hasrat aku untuk makan selepas wife aku berjaya membuat satu lagi resepi yang dia dah lama idam2kan untuk try..iaitu Layered Cheese Pudding Bahan-bahan...

Ramainya Yang Mengaku Sultan Sulu

Rasanye ini kali kedua aku baca ade lagi rakyat Filipina yang mengaku dirinya sebagai sultan..haisshh..berapa banyak sultan daa korang ni..cubalah bawa bincang2 dulu sebelum nak mengaku tu..buat kecoh je diorang ni..dahlah masuk negara kita sesuka hati je..pastu buat...

Pengalaman Mengecat Tembok Pagar Rumah

Citernye bermula dari tahun lepas lagi, aku dan wife upah orang untuk buat tembok pagar rumah kami. Alhamdulillah, tembok tersebut siap sepenuhnya pada bulan Feb 2012, walaupun terlewat sikit dari plan asal di sebabkan masalah cuaca, tapi takpe, asalkan aku berpuas...