Layered Cheese Pudding

Dah lama aku tak makan bende2 yang sejuk dan berasaskan cheese ni, heheh.. Alhamdulillah petang tadi tercapai jugak hasrat aku untuk makan selepas wife aku berjaya membuat satu lagi resepi yang dia dah lama idam2kan untuk try..iaitu Layered Cheese Pudding Bahan-bahan 400 ml whipping cream 1 kotak cheddar cheese 1 bungkus Biskut marie (original) 1 […]

Ramainya Yang Mengaku Sultan Sulu

Rasanye ini kali kedua aku baca ade lagi rakyat Filipina yang mengaku dirinya sebagai sultan..haisshh..berapa banyak sultan daa korang ni..cubalah bawa bincang2 dulu sebelum nak mengaku tu..buat kecoh je diorang ni..dahlah masuk negara kita sesuka hati je..pastu buat hal, tak reti berterima kasih langsung.. Teriba hangin pulak kan..yelah..aku sebagai rakyat Malaysia, memang rasa geram, sakit […]