Select Page
Subhanallah..Matahari Bersinar Di Tengah Malam

Subhanallah..Matahari Bersinar Di Tengah Malam

Lapland, Merupakan sebuah provinsi yang ada di Finland yang memiliki keluasan wilayah 98.946 km = C2 = B2 dengan populasi penduduk seramai 187777 orang (2002). Ibu kotanya ialah Rovaniemi. Wilayah ini memiliki sebuah fenomena unik indah untuk dipandang, iaitu matahari...

Laungan Azan Tidak Pernah Terputus

Jom hayati bersama kebesaran Allah s.w.t yang telah mengurniakan azan yang tidak pernah terhenti laungannya di muka bumi ini.. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=x4HV2qunZ1I] Subhanallah..panggilan mengadap Allah tidak pernah terputus di muka bumi ini.. Semoga...
Perkhidmatan Google Reader Akan Di Tamatkan

Perkhidmatan Google Reader Akan Di Tamatkan

Baru2 ni, pihak Google telah mengeluarkan kenyataan bahawa perkhidmatan Google Reader akan di tamatkan bermula pada 1 Julai 2013. Berikut ialah kenyataan rasmi daripada Google: “We launched Google Reader in 2005 in an effort to make it easy for people to discover and...
Slap Chop – Memudahkan Persediaan Masakan Wanita

Slap Chop – Memudahkan Persediaan Masakan Wanita

Baru2 ni, wife aku ade beli satu benda ni yang aku rase amat berguna untuk para wanita terutama ibu2 dalam memudahkan tugasan memasak di dapur iaitu Slap Chop! Jadi aku nak share dengan korang semua, mudah2han dapat membantu..jadi ape mende Slap Chop ni ek? Secara...

Proses Terminate Streamyx Ambil Masa 14 Hari?

Aku geram betul dengan perkhidmatan streamyx yang semakin hari semakin lembab. Sejak adanya pakej unifi, aku rase streamyx dah jadi lembap giler mengalahkan kura2. Paling sakit hati, apabila kawan aku cakap, dia pernah buat report pada TM pasal kelembapan internet...