Hunting for ABC? Jom terjah ABC Balai Bomba JB. Confirm meleleh!

Sesiapa saja tak boleh tahan dengan kesedapan dan kesejukan minum ABC, betul tak? Dulu masa aku duduk kat Shah Alam, memang tak susah nak cari tempat makan ABC. Paling heaven, makan ABC kat food court seksyen dua, yang dekat dengan pintu masuk Uitm. Kat situ memang sedap giler, harga pun murah rm3.00 sahaja. So di […]

Pengalaman Sakit Mata

Sudah dua minggu aku kene sakit mata, dan dah dua minggu jugalah aku duduk bertapa dirumah kerana diberikan MC oleh doktor. Alkisahnya bermula apabila rakan sepejabat aku kene sakit mata akibat berjangkit daripada anak dia. Anak dia tu pun berjangkit daripada kawan-kawan di taska. Rakan aku ni dah dua minggu juga MC. Nak dijadikan cerita, […]